marți, 5 decembrie 2023
4.9 C
Lugoj
spot_img

Etapa a doua de admitere în învatamantul profesional de stat este programata la sfarsitul lunii august

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

O a doua etapa este programata la sfarsitul lunii viitoare si se va desfasura dupa urmatorul calendar:

  • în perioada 31 august – 3 septembrie 2018, la unitatile de învatamant profesional la care au ramas locuri libere în urma etapei I de admitere si care organizeaza sesiune de preselectie pe baza fiselor de înscriere în învatamantul profesional de stat;
  • în data de 5 septembrie 2018, la unitatile de învatamant profesional la care au ramas locuri libere în urma etapei I de admitere si care nu organizeaza preselectie pe baza fiselor de înscriere în învatamantul profesional de stat.

Detalii despre unitatile de învatamant care au locuri libere pentru învatamantul profesional si pentru învatamantul dual, precum si o situatie centralizata la nivel national privind numarul de locuri libere sunt publicate pe alegetidrumul.ro.

Formarea elevilor pe aceasta ruta este sustinuta financiar prin bursa profesionala care se acorda în cuantum de:

  • 200 lei lunar (de la bugetul de stat) – daca elevul este înscris la învatamantul profesional;
  • minimum 400 lei lunar (200 lei de la bugetul de stat si minimum 200 de lei de la operatorul economic cu care elevul încheie un contract individual de practica) – daca elevul este înscris la învatamantul dual.

Informatii privind perioadele aferente admiterii în etapa a doua în învatamantul profesional si dual pentru anul scolar 2018-2019 se regasesc pe siteul web alegetidrumul.ro

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII