Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Eveniment

Deznodamant tragic pentru tanarul de 28 de ani din Lugoj.

Doua persoane au tras joi dimineata o sperietura zdravana dupa ce microbuzul in care se aflau a luat foc. Incidentul s-a produs pe drumul dintre Lugoj si Jabar. Pompierii au intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma reusind sa stinga focul inainte ca intreaga masina sa fie cuprinsa de flacari. ISU Timis a anuntat ca in urma incendiului au ars elementele combustibile ale compartimentului motor, precum si habitaclu. Din fericire, cele doua persoane care se aflau in microbuz au reusit sa se salveze la timp. Pompierii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauza incendiului insa, cel mai probabil, masina a luat foc datorita scurgerii de combustibil pe piesele incinse.

Carabinierii italieni au sustinut joi la Bassano del Grappa o conferinta de presa in care au prezentat mai multe detalii referitoare la un clan de romi din Lugoj.

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara împreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate au efectuat un numar de 3 perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis.

Politistii si procurorii din Faget au declansat luni dimineata cea mai mare operatiune din acest an impotriva braconierilor.