Teama si nesiguranta in cartierul Micro I. Falsi angajati ai societatii de apa - canal din Lugoj au inceput sa citeasca apometrele

08 Februarie 2016
lugojinfo.ro-Falsi angajati ai societatii de apa - canal din Lugoj au inceput sa citeasca apometrele

Politistii din Lugoj sunt in alerta dupa ce au primit mai multe sesizari din cartierul Micro I in care erau anuntati ca un grup de indivizi au solicitat unor batranei sa le dea voie in locuinte pentru a citi contorul la apa.

Un fost angajat al Meridian 22 si-a dat seama ca niciunul dintre indivizi nu este angajat la societatea de apa-canal, asa ca a alertat politistii. Mai multi oameni ai legii au ajuns in cartier dar barbatii au disparut. ”Erau 3 sau 4. Doar unul avea salopeta. Ziceau ca vor sa citeasca contorul, sa le dam drumul in casa. Si-a dat seama cineva ca erau cu ochii pe la mobila si nu le ardea de contor. Culmea e ca erau la curent cu citirile celor de la Meridian pentru ca in urma cu cateva zile am primit niste hartii ca se citesc contoarele. Astia au venit mai repede. S-au agitat oamenii si au fugit pana sa ajunga politia!”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre cei care locuiesc in cartier. Politistii au notat semnalmentele indivizilor si incearca sa ii gaseasca. Din fericire, nicio persoana nu a fost victima vreunei infractiuni. Oamenii legii roaga cetatenii sa nu dea drumul in casa unor persoane dubioase, sa anunte imediat politia daca au suspiciuni si sa retina cat mai multe semnalmente ale indivizilor.