Fiul fostului primar din Darova, Nicolae Costandana, condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare

15 Martie 2016
lugojinfo.ro -Fiul fostului primar din Darova, Nicolae Costandana ,condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare foto: lugojinfo.ro

Magistratii de la Judecatoria Lugoj l-au condamnat, in urma cu cateva zile, pe Denis Costandana, fiul fostului primar de la Darova, Nicolae Costandana.

Judecatorii l-au gasit pe tanar vinovat pentru lovire si alte violente dupa ce a batut un alt tanar. Acestia l-au condamnat pe Costandana la opt luni de inchisoare cu suspendare si i-au impus mai multe reguli. Mai mult decat atat, tanarul trebuie sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Primariei Comunei Darova sau in cadrul Scolii cu Clasele I-VIII Darova, pe o perioada de 50 de zile. Sentinta nu este definitiva si a fost atacata cu apel de catre fiul fostului primar. In urma cu cativa ani, pe cand ocupa functia de primar, Nicolae Costandana a fost si el condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, sentinta fiind insa definitiva atunci, costandu-l pe primar chiar pierderea functiei.