GYM PELE

(VIDEO) Smecherii au propria lege pe lacul Surduc. Mai multi proprietari de cabane se plang de faptul ca apele lacului sunt brazdate de skijet-uri desi circulatia acestora este interzisa

05 Iulie 2016
lugojinfo.ro -Smecherii au propria lege pe lacul Surduc

Mai multi proprietari de cabane de pe malul lacului Surduc se plang de faptul ca in ultima perioada pe lac si-au facut aparitia o gramada de skijet-uri.

Lugoj Info Online Publicitate

Oamenii sustin ca ambarcatiunile apartin unor importanti si influenti oameni de afaceri din Lugoj si Timisoara si nimeni nu ia nicio masura impotriva lor. ”Zilele trecute a trecut unu`pe langa cateva grupuri care erau la scaldat. Am vazut cand a venit in viteza si nu am crezut ca nu a ranit pe nimeni. Este revoltator! Politistii mai dau ture, dar nu pot sta numai dupa ei. Odata l-am oprit pe unu`sa ii spun ca nu e normal sa se plimbe pe-aici, mi-a aratat degetul mijlociu si a plecat. Efectiv nu le pasa. Sunt tot felul de smecherasi”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre oamenii revoltati de ceea ce se intampla pe lac. Pentru ca sa demonstreze ca nu le pasa de nimeni si de nimic, o parte dintre aventurile pe ambarcatiunile cu motor au fost postate pe retelele de socializare.Pe langa politisti pot lua masuri si angajatii de la Apele Romane, insa acestia sunt prea putini pentru a-i putea prinde pe cei care nu respecta legea. Cei de la Apele Romane sustin ca pe lacul Surduc este interzisa folosirea barcilor cu motor sau a skijet-urilor cu carburant, lucru precizat clar in Legea Apelor 107/1996, reactualizata.