Zeci de oameni au iesit in strada la Lugoj alertati de sirenele pompierilor. Ce problema au avut de rezolvat echipele de salvare

15 Septembrie 2016
lugojinfo.ro -Zeci de oameni au iesit in strada la Lugoj alertati de sirenele pompierilor foto: lugojinfo.ro

Doua echipaje ale pompierilor si un echipaj SMURD au fost solicitate sa intervina joi seara la o casa din cartierul Iosif Constantin Dragan, de la marginea Lugojului.

Mai multe apeluri la 112 au anuntat faptul ca dintr-o locuinta iese un fum gros si este posibil ca apartamentul sa fie cuprins de flacari. Pompierii au trimis trei echipaje de salvare, numai ca in momentul in care au ajuns la locul solicitarii au constatat ca problema a fost rezolvata de un barbat din cartier. ”Iesea fum mult pe geam. Am dat un picior la usa si am rezolvat problema. Omul a adormit cu o oala de mancare pe foc”, a declarat pentru lugojinfo.ro barbatul care a intervenit pana sa ajunga pompierii. Locuitorii cartierului sustin ca lumea a iesit in strada pentru ca fumul era de la un minut la altul tot mai puternic. ”Era fum peste tot. Bine ca nu a murit. Domnul dormea. Putea sa moara acolo daca nu il trezea baiatul”, a declarat un alt martor. Pompierii au intrat in apartament si au aerisit incaperea, iar dupa ce s-au asigurat ca nu mai este niciun pericol au retras toate echipajele trimise pe teren.