GYM PELE

Prima sentinta. Individul din Dragoiesti care a profitat de fiica lui vitrega a fost condamnat la trei ani de inchisoare

14 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro - Individul din Dragoiesti care a profitat de fiica lui vitrega a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Judecatorii lugojeni au hotarat sa il trimita la puscarie pe individul din Dragoiesti care si-a batut joc de o fetita in varsta de 13 ani.

Barbatul, Nicu Fantanar, a fost trimis in judecata intr-un dosar instrumentat de catre procurorii din Lugoj. Conform rechizitoriului, ”Inculpatul, in calitate de tata vitreg al minorei, din vara anului 2013 pana in cursul lunii decembrie 2015, a intretinut in mod repetat raporturi sexuale normale cu minora in varsta de 13 ani”. Mama fetei a anuntat politia dupa ce a observat ca barbatul o saruta pasional pe fetita si a avut o discutie cu aceasta, in urma careia a aflat ce facea concubinul. Politistii au luat imediat masuri si sub indrumarea procurorilor au intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor. Nicu Fantanar a fost condamnat la trei ani de inchisoare si restrangerea unor drepturi. Sentinta nu este definitiva si a fost atacata cu apel.