Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

A incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei. Patron din Lugoj condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare

16 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro - Patron din Lugoj condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare foto: facebook.com

Unul dintre cei mai cunoscuti patroni de cafenele din Lugoj si-a aflat in aceste zile sentinta de condamnare dupa ce a fost prins baut la volan, conducand pe strazile din Lugoj.

Idrizi Bakija a fost condamnat la un an si trei luni de inchisoare dupa ce a ales sa incheie un acord de recunoastere a vinovatiei in fata procurorilor. Baki a ales aceasta cale pentru ca in cazul unui proces risca sa fie condamnat la o pedeapsa mult mai mare. Patron a doua cafenele din Lugoj, Idrizi Bakija a fost surprins in luna iunie a acestui an pe strada Nicolae Balcescu, de politisti, conducand masina personala desi aparatul alcooltest a indicat o concentratie de 0.57mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe langa condamnarea cu suspendare, Bakija trebuie sa presteze 30 de zile de munca in folosul comunitatii la Spitalul Municipal Lugoj sau la Primaria Lugoj. De asemenea, patronul mai are o serie de obligatii pe care daca nu le indeplineste risca sa ajunga la puscarie.