Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Decizie definitiva. Doi barbati care au pradat bancomatele din Lugoj anul trecut, condamnati la puscarie

17 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -Doi barbati care au pradat bancomatele din Lugoj anul trecut condamnati la puscarie

Doi indivizi care au participat la mai multe atacuri asupra bancomatelor din Lugoj au fost condamnati la inchisoare cu executare.

Indivizii au fost gasiti vinovati si trimisi dupa gratii in urma unor sentinte definitive ale judecatorilor din Cluj Napoca. Cei doi sunt de loc din Bocsa, Caras-Severin si au fost ridicati de politisti de la domicilii si dusi la Penitenciarul Timisoara.

“În perioada 12-21 septembrie 2015, împreuna cu alte doua persoane, un barbat de 27 de ani, din Bocsa, s-a deplasat în Lugoj, Deva, Timisoara, Oradea, Dr.Tr.Severin si prin folosirea metodei ,,cash trapping”, cu ajutorul unor instrumente, a încercat sa sustraga diverse sume de bani din 25 de ATM-uri apartinand bancilor, cauzand un prejudiciu de 10.000 de lei. În perioada 22-24 septembrie 2015, împreuna cu o alta persoana, s-a deplasat în Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca si a folosit aceeasi metoda pentru a încerca sa sustraga sume de bani din 19 ATM-uri apartinand bancilor cauzand un prejudiciu de 7.600 de lei. Barbatul a fost condamnat la un an de inchisoare”, au anuntat politistii.

In acelasi dosar un al doilea barbat in varsta de 47 de ani, din Bocsa, a fost incarcerat la randul lui dupa ce judecatorii din Cluj-Napoca au emis un mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la tentativa de furt calificat, sentinta ramasa definitiva prin Decizia penala a Curtii de Apel Cluj din data de 14.11.2016. ”Acesta, în perioada 12-21 septembrie a.c., a transportat cu autoturismul personal doua persoane în Lugoj, Deva, Timisoara, Oradea si Dr.Tr.Severin, cunoscand faptul ca acestia, prin folosirea metodei ,,cash trapping”, cu ajutorul unor instrumente, au încercat sa sustraga diverse sume de bani din 25 de ATM-uri (în 5 dintre acestea reusind) apartinand bancilor, cauzand un prejudiciu de 10.000 de lei", au retinut judecatorii in sentinta ramasa definitiva.