Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Trei persoane ranite intr-un accident langa Lugoj. O masina cu valori s-a rasturnat pe drumul dintre Lugoj si Caransebes

22 Noiembrie 2016
lugojinfo.ro -O masina cu valori s-a rasturnat pe drumul dintre Lugoj si Caransebes foto: lugojinfo.ro

 Trei persoane au fost ranite marti la cativa kilometri de Lugoj dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe marginea drumului.

Cei trei sunt angajati ai unei firme ce efectueaza transport de valori, iar accidentul s-a produs in apropiere de localitatea Gavojdia. Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca soferul microbuzului s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si, la un moment dat, s-a vazut fata in fata cu un alt autoturism. Pentru a evita un impact frontal angajatul firmei de transport valori a virat brusc de volan spre stanga, moment in care masina a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Cei trei agenti care asigurau transportul de valori, dar si soferul au fost raniti. Trei dintre cei aflati in microbuz au avut nevoie de ingrijiri medicale, doi dintre acestia fiind transportati la spital pentru examene medicale amanuntite. Transportul de valori a fost pazit continuu de agentul care a scapat nevatamat pana cand un echipaj venit de la Timisoara a ridicat valorile si le-a transportat la destinatie in siguranta. Pe numele soferului microbuzului a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Kuhntop