Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Hala lugoj

Ca la noi la nimenea. Politistii locali din Lugoj luati pe sus cu tot cu masina de catre un autotren incarcat cu fier

10 Decembrie 2016
lugojinfo.ro -Politistii locali din Lugoj luati pe sus cu tot cu masina de catre un autotren incarcat cu fier foto: lugojinfo.ro

Scene desprinse parca din filme sambata dimineata in centrul orasului unde, politistii locali care urmareau un autotren, s-au trezit luati pe sus cu tot cu masina de catre mastodontul incarcat cu zeci de tone de fier.

Totul a inceput pe strada Bucegi cand politistii locali au observat tirul care se deplasa in zona cu restrictie de tonaj. Politistii au pus girofarurile in functiune si au plecat in urmarirea tirului cu intentia de a-l trage pe dreapta pe sofer. Pentru a-si demonstra “capacitatile operative”, in fata scolii “Anisoara Odeanu” politistii locali au virat brusc in fata tirului. Ghinionul acestora a fost ca la volan se afla o femeie care nu a putut frana brusc pentru ca risca sa rastoarne tirul, astfel ca soferita surprinsa de manevra, a lovit in plin masina subordonatilor lui Florin Dumitru. Sotul femeii a declarat pentru lugojinfo.ro ca modul in care au actionat politistii este unul revoltator. ”Domnule, asa ceva nu am vazut! I-am vazut ca vin, am zis ca tragem pe dreapta. S-au bagat direct in fata noastra. Nu a putut face nimic. A intrat direct in ei, risca sa rastoarne tirul. Pe aici ne-a bagat GPS-ul. Mergem la Resita, tirul e incarcat cu fier”, a declarat barbatul, socat de modul in care s-a actionat. Pentru ca politistii locali si soferita nu s-au putut intelege amiabil, lucrurile s-au lamurit abia dupa interventia politistilor rutieri care i-au invitat pe cei doi soferi la sediul politiei Lugoj.