Individul care a ucis o femeie in vara, la Lugoj, isi asteapta condamnarea. Procurorii au anuntat ca au terminat cercetarea penala si au trimis dosarul judecatorilor

23 Decembrie 2016
lugojinfo.ro -Individul care a ucis o femeie in vara, la Lugoj, isi asteapta condamnarea

Damian Bulai, individul care a ucis o femeie la marginea cartierului Cotu Mic, in vara acestui an, va afla cati ani va sta in temnita, in cateva luni.

Procurorii au anuntat ca au dispus trimiterea în judecata a barbatului, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat. ”Probele administrate în cauza în cursul urmaririi penale au relevat urmatoarea situatie de fapt: La data de 27.05.2016, în jurul orelor 10.00, în timp ce se afla pe un camp situat la marginea municipiului Lugoj, inculpatul i-a aplicat, în mod violent, numeroase lovituri cu o bata groasa din lemn, în zona capului, victimei (care a refuzat sa întretina relatii sexuale cu el), lovituri în urma carora aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav soldat cu multiple fracturi, leziuni traumatice care au condus la decesul sau, aceasta în conditiile în care în cursul anului 2003 inculpatul Bulai Damian a mai comis o infractiune de omor”, au anuntat procurorii. Dosarul a fost trimis spre solutionare Tribunalului Timis. Va reamintim ca, imediat dupa ce a comis fapta, Bulai a fugit, insa a fost prins de politisti tocmai la Bucuresti, in luna august. Barbatul a fost arestat si risca sa isi petreaca restul vietii dupa gratii.