(UPDATE) Incendiu puternic la o fabrica de pe strada Buziasului. Cel putin o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce flacarile au cuprins o hala

26 Ianuarie 2017

Desfasurare impresionanta de forte a pompierilor pe strada Buziasului din Lugoj.

Pompierii au fost chemati sa intervina la stingerea unui incendiu izbucnit la o hala apartinand firmei  Ekocrom Bassetti. Mai multe apeluri la 112 au semnalat faptul ca intr-o hala de productie este mult fum, iar unii dintre apelanti au sustinut ca se vad si flacari. Pompierii lugojeni au cerut ca pana la sosirea lor toate persoanele din hala sa fie evacuate conform planului, pentru a elimina orice risc. La fata locului au fost trimise 5 autospeciale. Echipajul SMURD a preluat un barbat care a avut nevoie de ajutor medical. Pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului dupa ce interventia va fi finalizata.

(UPDATE) Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a anuntat ca incendiul a fost lichidat. "Conform procedurilor in astfel de cazuri, am trimis la locul solicitarii un numar de cinci autospeciale. A fost vorba de un incendiu la un stabilizator de tensiune. Incendiul se manifesta pe o suprafata de 2-3 metri patrati. S-a degajat mai mult fum. O persoana care a incercat sa stinga incendiul a fost intoxicata cu fum si, dupa primirea ingrijirilor medicale, a refuzat transportul la spital. O autospeciala a ramas in zona pentru a supraveghea hala", a declarat pentru lugojinfo.ro Bogdan Mutu, purtator de cuvant in cadrul ISU Timis.