Imprimă această pagină

(UPDATE) Incendiu puternic la o fabrica de pe strada Buziasului. Cel putin o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce flacarile au cuprins o hala

26 Ianuarie 2017

Desfasurare impresionanta de forte a pompierilor pe strada Buziasului din Lugoj.

Pompierii au fost chemati sa intervina la stingerea unui incendiu izbucnit la o hala apartinand firmei  Ekocrom Bassetti. Mai multe apeluri la 112 au semnalat faptul ca intr-o hala de productie este mult fum, iar unii dintre apelanti au sustinut ca se vad si flacari. Pompierii lugojeni au cerut ca pana la sosirea lor toate persoanele din hala sa fie evacuate conform planului, pentru a elimina orice risc. La fata locului au fost trimise 5 autospeciale. Echipajul SMURD a preluat un barbat care a avut nevoie de ajutor medical. Pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului dupa ce interventia va fi finalizata.

(UPDATE) Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a anuntat ca incendiul a fost lichidat. "Conform procedurilor in astfel de cazuri, am trimis la locul solicitarii un numar de cinci autospeciale. A fost vorba de un incendiu la un stabilizator de tensiune. Incendiul se manifesta pe o suprafata de 2-3 metri patrati. S-a degajat mai mult fum. O persoana care a incercat sa stinga incendiul a fost intoxicata cu fum si, dupa primirea ingrijirilor medicale, a refuzat transportul la spital. O autospeciala a ramas in zona pentru a supraveghea hala", a declarat pentru lugojinfo.ro Bogdan Mutu, purtator de cuvant in cadrul ISU Timis.

 

IMG_2512.JPG IMG_2513.JPG IMG_2514.JPG

IMG_2515.JPG IMG_2516.JPG IMG_2517.JPG

IMG_2518.JPG IMG_2519.JPG IMG_2520.JPG

IMG_2521.JPG IMG_2522.JPG IMG_2523.JPG

IMG_2524.JPG

 

Citeste si: