Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

700 de pachete de tigari netimbrate confiscate. Barbat plasat sub control judiciar dupa ce politistii au scotocit trei locuinte la Manastiur

30 Ianuarie 2017
lugojinfo.ro - Barbat plasat sub control judiciar dupa ce politistii au scotocit trei locuinte la Manastiur

Un barbat de 51 de ani din Manastiur a fost retinut si mai apoi plasat sub control judiciar de catre procurorii din Faget dupa ce politistii au facut mai multe perchezitii.

Cuptorul cu lemne

Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au obtinut mandate de perchezitie la trei adrese din localitatea Manastiur, proprietarii imobilelor fiind suspectati ca fac contrabanda cu tigari. ”In luna ianuarie 2016, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute desfasoara activitati de comert ilegal cu tigari de contrabanda, pe raza localitatii Manastiur, prejudiciind bugetul consolidat al statului. Astfel, la data de 23 martie, politistii au efectuat 2 perchezitii pe raza comunei, la domiciliile unui barbat de 50 de ani, respectiv o femeie de 74 de ani, de unde au ridicat aproape 4000 de tigari, de diferite marci, a caror provenienta nu a putut fi dovedita si 3400 de lei susceptibili a proveni din activitatile infractionale. Pentru completarea probatorului administrat în cauza, în cursul zilei de sambata, politistii au efectuat alte trei perchezitii domiciliare, în urma carora au ridicat 14.200 de tigari a caror provenienta nu a putut fi dovedita, depistate la domiciliul unui barbat de 51 de ani”, a anuntat IPJ Timis. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore in arestul IPJ Timis, iar dupa audieri a fost plasat sub control judiciar. Politistii continua cercetarile, în dosarul penal întocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, în vederea documentarii întregii activitati infractionale a celor în cauza.