Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Talhari retinuti de politisti dupa ce i-au furat unui batran din Lugoj 17.000 de lei. Cum au procedat indivizii

16 Martie 2017
lugojinfo.ro -Talhari retinuti de politisti dupa ce i-au furat unui batran din Lugoj 17.000 de lei foto: lugojinfo.ro

Trei barbati au fost retinuti de politisti in urma unei actiuni comune a Biroului Politiei Rutiere Timisoara si a politistilor de la Sectia 3 din orasul de pe Bega.

Masina indivizilor a fost blocata in trafic pe drumul dintre Lugoj si Timisoara dupa ce mai bine de doua zile cei trei barbati si autoturismul au fost supravegheati. Politistii au luat urma infractorilor dupa ce o batrana de 82 de ani a fost jefuita in Timisoara, iar unul dintre martori a reusit sa vada numarul autoturismului. Pana sa ajunga sa puna mana pe indivizi si sa le intuiasca miscarile, infractorii au mai lovit o data pe strada Buziasului din Lugoj de unde au plecat cu 17.000 de lei. In ambele cazuri talharii se faceau ca executa lucrari la acoperisul casei, insa apoi patrundeau in locuinte, de unde sustrageau bani. Cei trei au fost retinuti si urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor, procurorii si politistii solicitand arestarea preventiva.

Pentru a nu cadea victime infractorilor, politistii va aduc in atentie cateva RECOMANDARI:

 - Acordati maxima atentie persoanelor care suna la usa dumneavoastra sau pe care le primiti în casa!

- Convingeti-va de bunele lor intentii!

- Daca persoana necunoscuta se prezinta într-o calitate oficiala, solicitati legitimatia  de serviciu si notati datele de pe document!

- Verificati cu atentie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, reparatii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicita sa le închiriati o camera!

- Nu primiti în casa cersetori, negustori ambulanti sau orice alte persoane de conditie îndoielnica!

 

Kuhntop