Incendiu la una dintre locuintele din cartierul Mondial Bocsei.Pompierii au intervenit cu doua autospeciale reusind sa stinga flacarile inainte sa se extinda la alte locuinte

30 Aprilie 2017
lugojinfo.ro -Incendiu la una dintre locuintele din cartierul Mondial Bocsei foto: lugojinfo.ro

Pompierii lugojeni au intervenit duminica la un incendiu izbucnit in cartierul Mondial-Bocsei de la marginea orasului Lugoj.

Doua autospeciale ale detasamentului de pompieri din Lugoj au fost trimise la locul incendiului interventia derualndu-se contracronometru deoarece exista riscul ca focul sa se extinda la mai multe locuinte. ”Interventia a fost dificila deoarece locuintele sunt una langa alta. Din fericire pana sa ajungem noi focul a  fost tinut sub control de catre oamenii care si-au dat seama de pericol si au intervenit cu galeti cu apa.”, a declarat unul dintre pompieri pentru lugojinfo.ro. Unul dintre oamenii care locuiesc in cartier au reusit sa scoata din foc o butelie. Pompierii au anuntat ca nu sunt pagube insemnate. Se pare ca focul a fost declansat dupa ce proprietarul a lasat nesupravegheata o oala cu mancare pe aragaz. Pompierii urmeaza sa stabileasca imprejurarile exacte care au dus la producerea incendiului.