Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Circula cu o motocicleta neinmatriculata si in plus era si baut. Explicatia halucinanta pentru care un motociclist a gonit cu politia pe urme printr-un sat de langa Faget

15 Mai 2017
lugojinfo.ro -Circula cu o motocicleta neinmatriculata si in plus era si baut foto: lugojinfo.ro

Un barbat din localitatea Lapugiu de Sus s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a intalnit cu politistii pe raza localitatii Sintesti, la sfarsitul saptamanii trecute.

Oamenii legii se aflau intr-o misiune de patrulare si au observat motocicleta venind spre ei, astfel ca unul dintre agenti i-a facut semn sa opreasca. Politistii au avut parte de o surpriza pentru ca motociclistul si-a continuat drumul si, mai mult decat atat, si-a marit viteza de deplasare. Echipajul a pornit sirenele si girofarul si au plecat in urmarirea motocicletei. Dupa mai bine de doi kilometri, politistii l-au blocat pe barbat si l-au luat la intrebari. Barbatul a sustinut ca nu a auzit sirenele din cauza castii si, in plus de asta, conjunctivita de care sufera si geamul castii murdar i-ar fi obturat vederea agentului si a semnalelor luminoase. Politistii nu s-au aratat interesati de scuzele gasite de motociclist, astfel ca l-au verificat si asa au aflat ca motocicleta nu era inmatriculata si, pe langa asta, era si baut. Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.44 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducere sub influenta alcoolului.

Kuhntop