GYM PELE

Un sofer nu l-a observat la timp. Motociclist ranit grav intr-un accident, la cativa kilometri de Lugoj

04 Iunie 2017
lugoj info.ro - Motociclist ranit grav intr-un accident, la cativa kilometri de Lugoj foto: lugojinfo.ro
Un tanar motociclist a ajuns duminica seara in stare grava la spital dupa ce a intrat cu motocicleta personala intr-un autoturism.
Lugoj Info Online Publicitate
Accidentul s-a petrecut pe drumul care leaga orasul Lugoj de Buzias, pe raza localitatii Sinersig. Cercetarile politistilor, dar si mai multi martori au scos in evidenta faptul ca soferul unui autoturism a iesit cu spatele masinii, fara sa se asigure, de pe un podet, iar motocicleta a intrat in plin in el. Impactul a fost deosebit de violent, martorii sustinand pentru lugojinfo.ro ca motociclistul avea viteza foarte mare. Tanarul motociclist a primit primele ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD si o ambulanta care l-au transportat pe barbatul ranit grav la Lugoj. Din primele cercetari ale oamenilor legii a rezultat faptul ca vinovat de producerea accidentului este soferul masinii, care nu s-a asigurat. De asemenea, verificarile facute au stabilit ca motociclistul nu detine permis de conducere aferent categoriei care ii permite sa conduca motociclete si exista suspiciuni ca motocicleta este radiata din circulatie. Cercetarile politistilor continua pentru a afla toate imprejurarile in care s-a produs accidentul.
 
LUGOJINFO.RO A TRANSMIS IMAGINI LIVE DE LA ACEST EVENIMENT. NU UITA SA DAI LIKE PAGINII DE FACEBOOK PENTRU A FI LA CURENT CU CELE MAI NOI STIRI DAR SI SA VEZI LIVE CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN LUGOJ SI IMPREJURIMI !