Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Parca se pregateau sa faca ocolul pamantului. 5000 de litri de motorina descoperiti in urma a doua perchezitii la Faget si Povergina

12 Iunie 2017
lugoj info.ro -Parca se pregateau sa faca ocolul pamantului

Politistii din Faget au luat cu asalt doua locuinte din zona Faget dupa ce au primit informatii ca patru indivizi au pus la cale o afacere ilegala, in toata regula.

Dupa ce s-au asigurat ca locuintele sunt pline cu produse de contrabanda, oamenii legii au obtinut mandate de perchezitie de la judecatori si au dat buzna peste suspecti. Operatiunile de supraveghere a celor patru indivizi au durat nu mai putin de trei luni. Politistii au avut insa parte de surprize, la domiciliile perchezitionate fiind descoperite tigari, alcool, dar si o importanta cantitate de motorina. ”In baza autorizatiilor emise de Judecatoria Faget, au efectuat doua perchezitii domiciliare, pe raza orasului Faget si a localitatii Povergina, la persoane banuite de contrabanda. În fapt, în luna martie a.c., politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca patru persoane, cu varste între 57 si 80 de ani, desfasoara activitati de comert ilegal cu tigari, prejudiciind bugetul consolidat al statului. În urma perchezitiilor, politistii au ridicat în vederea continuarii cercetarilor 10.599 de tigarete netimbrate, 235 litri de alcool si 5000 litri combustibil (motorina). În cauza, politistii continua cercetarile în dosarul penal întocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. La activitati au participat si jandarmi”, a anuntat IPJ Timis. Politistii incearca sa afle de unde proveneau bunurile de contrabanda. Se pare ca motorina era sustrasa de pe santierul autostrazii Lugoj-Deva.