Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Neacordare de prioritate. Femeie de 61 de ani ranita intr-un accident pe strada Victor Vlad Delamarina din Lugoj

16 Iunie 2017
lugoj info.ro -Femeie de 61 de ani ranita intr-un accident pe strada Victor Vlad Delamarina din Lugoj foto: lugojinfo.ro

O femeie de 61 de ani a ajuns vineri seara la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-o intersectie din Lugoj.

Accidentul s-a produs pe strada Victor Vald Delamarina si, conform politistilor, de vina a fost un sofer care nu a acordat prioritate. In urma impactului, cele doua masini au fost avariate, iar femeia de 61 de ani a fost preluata de o ambulanta si transportata la spitalul din Lugoj. Deocamdata medicii au anuntat ca victima a suferit o lovitura puternica la cap, mai multe concluzii din punct de vedere medical urmand sa se stabileasca dupa ce va fi supusa unor examene medicale. Martorii sustin ca impactul dintre cele doua masini a fost foarte violent, desi cele doua autoturisme nu aveau viteza. Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc accidentul. Cercetarile fac parte dintr-un dosar penal pentru vatamare din culpa deschis pe numele soferului vinovat.

LUGOJINFO.RO A TRANSMIS IMAGINI LIVE DE LA ACEST EVENIMENT. NU UITA SA DAI LIKE PAGINII DE FACEBOOK PENTRU A FI LA CURENT CU CELE MAI NOI STIRI, DAR SI SA VEZI LIVE CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN LUGOJ SI IMPREJURIMI !