Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Poveste de dragoste inceputa pe Facebook si incheiata la spital. O tanara a ajuns la spitalul din Lugoj dupa ce a fost lovita cu un cutit de concubin

12 Iulie 2017

O femeie de 23 de ani din localitatea Sanovita a ajuns miercuri la spitalul din Lugoj cu rani la cap dupa ce a fost lovita cu un cutit de catre iubit.

Se pare ca intre cei doi a izbucnit un scandal, iar iubitul tinerei a insfacat un cutit si i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Femeia a fost gasita de medici plina de sange si, dupa ce i-a fost acordat primul ajutor, a fost dusa la spitalul din Lugoj. Localnicii sustin ca agresorul este cunoscut in sat ca un tip violent, iar pe fata, care este de loc din Nitchidorf, ar fi cunoscut-o pe Facebook. Tanara s-a mutat la Sanovita, insa viata ei a fost in ultima vreme foarte agitata. Barbatul a fost ridicat de politisti si dus la sectia de politie din Belint unde trebuie sa explice ce l-a determinat sa isi loveasca iubita cu cutitul. Oamenii legii asteapta un diagnostic de la spital pentru a stabili ce acuzatii ii aduc agresorului. Politistii au anuntat ca deocamdata se fac cercetari intr-un dosar penal de loviri si alte violente urmand ca in functie de diagnosticul stabilit de medici sa se decida chiar schimbarea incadrarii juridice.

Kuhntop