Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Mai multe magazii au luat foc. 13 copii evacuati si o persoana transportata la spital dupa ce un centru pentru copii a fost cuprins de flacari in apropiere de Lugoj

07 Septembrie 2017
lugoj info.ro - 13 copii evacuati si o persoana transportata la spital dup ace un centru pentru copii a fost cuprins de flacari in apropiere de Lugoj foto : ISU TIMIS

Pericol de explozie la cativa kilometri de Lugoj dupa ce magaziile Centrului Rezidential de Copii Pietroasa Mare, ce apartine Federatiei Caritas a Diecezei Timisoara, a fost cuprins de flacari.

Pompierii au anuntat ca focul se manifesta violent la cativa metri de un rezervor cu GPL. ”În urma incendiului, a ars magazia pe o suprafata de aproximativ 300 mp, materiale de mobilier, materiale textile, electrocasnice defecte provenite din donatii si alte lucruri depozitate.
Au fost evacuati 13 copii de catre personalul institutiei, deoarece în apropiere se afla un rezervor GPL, cu pericol de explozie. La locul interventiei s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj SMURD, un ofiter si 9 subofiteri din cadrul Detasamentului de pompieri din Lugoj, o cisterna de la o firma privata si un buldoexcavator. Din fericire, nu au existat victime, doar o femeie a fost transportata la spital cu stari lipotimice, din cauza unui atac de panica.”, au declarat pentru lugojinfo.ro reprezentanti ai ISU Timis.