Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Barbat din Topolovatul Mare prins la volanul unei masini furate desi nu avea permis de conducere. Cat de departe a ajuns

15 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Barbat din Topolovatul Mare prins la volanul unei masini furate desi nu avea permis de conducere foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Un barbat din Topolovatul Mare are mari probleme cu politia dupa ce a fost prins la volanul unei masini pe raza localitatii Buchin, aflata in apropiere de Caransebes.

Jurnalistii de la caransebes.ro scriu ca barbatul in varsta de 33 de ani a fost tras pe dreapta la un control de rutina al politistilor. ”La volanul autoutilitarei a fost identificat un barbat în varsta de 33 de ani, din Topolovatu Mare, care nu a putut prezenta permisul de conducere. Continuand verificarile, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere, iar autoutilitara condusa de acesta a fost luata fara încuviintarea proprietarului. Cercetarile continua în acest caz sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt în scop de folosinta si conducerea unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere”, scrie caransebes.ro citand reprezentanti ai Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin.