Parabo Market Lugoj

Judecatorii nu au avut mila. Sase ani si o luna de inchisoare pentru barbatul din Stiuca care a omorat o femeie cu masina si a abandonat-o in strada

05 Octombrie 2017

Individul care in luna martie a acestui an a lovit cu masina o femeie din Stiuca si a lasat-o sa moara pe marginea drumului a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Lugoj.

Miruna International

In urma cercetarilor facute de politisti sub coordonarea procurorilor, pe timpul urmaririi penale s-a constatat faptul ca barbatul era si baut si nu avea nici permis de conducere. Judecatorii l-au condamnat pe Constantin Sufana la 3 ani si 6 luni închisoare pentru ucidere din culpa, la 3 ani de închisoare pentru savarsirea infractiunii de parasirea locului accidentului ori modificarea sau sustragerea urmelor acestuia, la 2 ani si 6 luni închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si la 1 an si o luna închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata. De asemenea, judecatorul a dispus revocarea amanarii aplicarii pedepsei de 10 luni închisoare, stabilite printr-o sentinta penala pronuntata in luna ianuarie a acestui an de Judecatoria Lugoj, dar si anularea amanarii aplicarii pedepsei de 8 luni închisoare, stabilite printr-o alta sentinta de catre Judecatoria Caransebes. Magistratul a contopit pedepsele anterioare si a hotarat sa aplice sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 3 ani si 6 luni închisoare, la care se adauga un spor de 2 ani si 7 luni închisoare, urmand ca Sufana Constantin sa execute o pedeapsa rezultanta de 6 ani si 1 luna închisoare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.