Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Patru lugojeni pe lista Most Wanted a Politiei Romane. Trei dintre ei sunt traficanti de droguri condamnati, iar unul este dat disparut de aproape 20 de ani

10 Octombrie 2017

Politia Romana si-a actualizat lista celor mai cautate persoane.

Printre indivizii care sunt cautati si cu ajutorul INTERPOL se afla nu mai putin de patru lugojeni.

Gheorghe Vasile Laurentiu este nascut la Bocsa in judetul Caras-Severin, dar domiciliat in Lugoj, pe 08 aprilie 1975. Înaltime 1,75 m, greutate 70 kg, par castaniu tuns foarte scurt, corpolenta atletica, fata ovala, frunte lata,  ochi caprui, urechile mijlocii, buze subtiri. Semne particulare: pe femurul piciorului drept are doua cicatrici post operatorii, un tatuaj pe bratul stang reprezentand un craniu uman, iar pe omoplati are tatuat un cerc, în interiorul acestuia avand un tatuaj ce reprezinta ”Steaua lui David”. Motiv urmarire:   persoana plecata voluntar de la domiciliul sau din data de 17.03.1999, cu intentia de a se angaja pe un vas pescaresc în Turcia.

Fapta :  disparitie in imprejurari suspecte

Observatii: Persoana in cauza a plecat de la domiciliu sau din Lugoj în data de 17.03.1999.  Ulterior, în data de 21.03.1999, acesta si-a contactat telefonic  mama,  spunandu-i ca se afla în Turcia în localitatea Istanbul.

Totodata, în cadrul aceleiasi convorbiri telefonice, persoana disparuta i-a solicitat mamei sale  sa-i comunice  adresa unei familii din Lugoj, familie ce se afla în acel moment în Turcia în localitatea Adana. Dupa ce i s-au furnizat informatiile solicitate,  convorbirea s-a  întrerupt brusc, din acel moment familia  nu a mai aflat nimic despre acesta.

LUPU FLORIN MARIUS

Nascut în: Bucuresti, Data nasterii: 12-06-1985, Cetatenie: Romana

Domiciliat în: Lugoj, jud. Timis.

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

Fapta: Infractiuni la regimul stupefiantelor

Semnalmente :Nu se cunosc

Condamnat la 8 ani închisoare pentru infractiuni la regimul stupefiantelor. Susnumitul se sustrage executarii pedepsei. Din informatiile pe care le detinem cel în cauza se afla în Elvetia.

 

ROSETI PAVEL

Nascut în: LUGOJ, JUD. TIMIS

Data nasterii: 18-04-1973

Cetatenie: ROMANA

Domiciliat în: LUGOJ, JUD. TIMIS

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

Fapta: Infractiuni la regimul stupefiantelor

Condamnat la 11 ani de inchisoare pentru ca a vandut in mod repetat aproximativ 1kg de heroina pentru care a primit 20.000 de dolari

 

FRATUTESCU LAURENTIU CRISTIAN

Nascut în: LUGOJ, JUD. TIMIS

Data nasterii: 02-07-1980

Cetatenie: ROMANA

Domiciliat în: LUGOJ, JUD. TIMIS

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

Fapta: Infractiuni la regimul stupefiantelor

Condamnat la 10 ani de inchisoare deoarece in iunie 2000 a cumparat si revandut mai multor persoane 50 grame de heroina.

 

 

 

 

 

Kuhntop