Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

In loc de permis le-a dat politistilor o bucata de plastic cu poza lui. Tanar cercetat penal dupa ce a fost prins la volan fara permis de conducere

21 Noiembrie 2017
Lugoj Info.ro -Tanar cercetat penal dupa ce a fost prins la volan fara permis de conducere

Un barbat de 27 de ani este cercetat penal pentru conducere fara permis si uz de fals dupa ce, in urma unui control, a prezentat printre alte documente si un permis contrafacut.

Politistii si-au dat seama ca ceva nu este in regula cu permisul de conducere care avea insemnele autoritatilor din Marea Britanie, asa ca au verificat in baza de date daca numele figureaza printre posesorii de astfel de documente. Dupa cum anticipau, politistii au aflat ca barbatul pe care l-au oprit nu avea permis, deci documentul era un fals grosolan. Luat la intrebari individul a recunoscut ca permisul este fals si a spus ca l-a cumparat din Anglia. Barbatul e o mai veche cunostinta a politistilor, la sfarsitul lunii februarie fiind implicat intr-un accident de circulatie in parcarea Kaufland din Lugoj. Atunci barbatul a avariat nu mai putin de patru masini dupa ce a incercat sa isi parcheze autoturismul personal.

Kuhntop