Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

O femeie a fost ranita dupa un impact frontal intre doua masini la intersectia strazilor Bucegi cu Titulescu din Lugoj

14 Decembrie 2017
Lugoj Info .ro -O femeie a fost ranita dupa un impact frontal intre doua masini la intersectia strazilor Bucegi cu Titulescu din Lugoj foto: Lugoj Info.ro

O femeie, pasager in masina care circula regulamentar, a avut nevoie de ingrijiri medicale joi seara dupa ce autoturismul in care se afla a fost lovit in plin de un alt autoturism.

Grandent
Sofer ro-ger

Accidentul s-a produs la intersectia strazilor Bucegi cu Nicolae Titulescu. Martorii sustin ca ambele masini ar fi avut viteza insa soferul vinovat de producerea coliziunii, cel care venea de pe strada Bucegi, ar fi apasat pedala de acceleratie incercand sa vireze la stanga fara sa se asigure, pe strada Titulescu. Din nefericire, din sens opus venea un alt autoturism, astfel ca intre cele doua masini a avut loc un impact violent. Masina care circula regulamentar a ricosat intr-un stalp de iluminat. Medicii au anuntat ca starea femeii este buna, insa dupa primul ajutor a fost transportata la spital pentru un examen medical amanuntit. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.