Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Inca un accident grav la sensul giratoriu neiluminat, de la iesirea de pe centura Lugojului spre Caransebes

23 Ianuarie 2018
Lugoj Info.ro -Inca un accident grav la sensul giratoriu neiluminat de la iesirea de pe centura Lugojului spre Caransebes foto: Lugoj Info.ro

Viata a doi barbati din Caransebes atarna de un fir de ata dupa ce acestia au fost implicati intr-un accident la iesirea din Lugoj.

Evenimentul rutier s-a petrecut marti dimineata la iesirea de pe soseaua de centura a municipiului Lugoj spre Caransebes. Conform mai multor martori, autoturismul condus de un barbat de 24 de ani se deplasa din directia Timisoara spre Caransebes, iar la iesirea de pe soseaua de centura, inainte sa intre pe DN6, barbatul neobservand constructia rutiera, a lovit sensul giratoriu in plin si a zburat cativa metri rostogolindu-se pe camp. Soferul, dar si un pasager au fost preluati de echipajele de salvare si transportati la spitalul din Lugoj, medicii sustinand ca ambii sunt raniti grav. Soferii aflati in trafic reclama inca odata ca sensul giratoriu este greu de observat insa recunosc ca si viteza a contribuit serios la producerea acestui accident. In acelasi loc, la inceputul lunii decembrie a anului trecut, o tanar din Gorj a murit intr-un accident asemanator. Desi CNAIR si chiar Consiliul Judetean Timis prin presedintele Calin Dobra au anuntat ca vor rezolva problema iluminatului in sensul giratoriu, autoritatile nu au facut decat sa isi arunce responsabilitatea unii altora.   

Kuhntop