Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Masina furata din Lugoj a ars ca un foc de tabara la marginea localitatii Pischia

31 Ianuarie 2018
Lugoj Info.ro -Masina furata din Lugoj a ars ca un foc de tabara la marginea localitatii Pischia foto : Tractari Lugoj Marius Dumitru

Masina de 80.000 de euro furata saptamana trecuta de pe o strada din Lugoj a ars in cateva minute la marginea localitatii Pischia de langa Timisoara.

Cuptorul cu lemne

Politistii au anuntat ca limuzina in flacari a fost observata de catre un padurar din zona, masina aflandu-se pe un camp de la marginea localitatii. Pentru ca nimeni nu a putut interveni sa stinga flacarile, din automobil au mai ramas cateva bucati de tabla calcinata. Padurarul le-ar fi declarat politistilor sositi pentru cercetari ca a crezut ca are de-a face cu niste braconieri a caror masina s-a stricat si care incercand sa isi stearga urmele i-au dat foc. Doar dupa ce flacarile au fost stinse oamenii au observat inscrisul Maserati si asa politistii au facut legatura cu furtul de la Lugoj. Cazul este in continuare cercetat de ofiteri specialisti in furturi de valoare si crima organizata. Masina a fost distrusa in totalitate.