Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Doi dintre hotii de la Nadrag sunt plasati sub control judiciar si au interdictie sa paraseasca localitatea

13 Februarie 2018
Lugoj Info.ro -Doi dintre hotii de la Nadrag sunt plasati sub control judiciar si au interdictie sa paraseasca localitatea

Politistii si procurorii din Faget au anuntat ca in urma celor patru perchezitii facute luni dimineata la Nadrag au reusit sa adune mai multe probe impotriva suspectilor.

”Din cercetari a reiesit ca, în cursul lunii ianuarie, patru persoane ar fi sustras carburant din mai multe autoturisme stationate pe raza orasului Faget, creand un prejudiciu de aproximativ 3500 de lei. În urma perchezitiilor, de la locuintele celor patru, politistii au ridicat 8 recipiente din plastic, cu o capacitate de aproximativ 50 de litri, furtune din cauciuc si placute cu numere de înmatriculare, folosite la comiterea faptelor. Pe numele a trei barbati au fost emise mandate de aducere, cei în cauza fiind condusi la sediul politiei în vederea audierii.”, au declarat pentru Lugoj Info.ro surse judiciare. Doi dintre indivizi au fost retinuti si si-au petrecut noaptea in arestul IPJ Timis fiind mai apoi plasati sub control judiciar. De asemenea a fost luata masura ca ei sa nu paraseasca Nadragul. Un al treilea suspect este cautat de oamenii legii.

Kuhntop