Imprimă această pagină

Romii care s-au lovit cu masinile in fata politiei si au semanat teroare prin Lugoj, condamnati la inchisoare cu executare

11 Aprilie 2018
Lugoj Info.ro -Romii care s-au lovit cu masinile in fata politiei si au semanat teroare prin Lugoj, condamnati la inchisoare cu executare

Continua sa apara “notele de plata” dupa scandalurile pe banda rulanta, din vara trecuta, in care  au fost implicate clanurile de romi.

Judecatoria Lugoj a pronuntat o prima sentinta si intr-un alt caz care a socat opinia publica. In luna iulie a anului trecut, membrii clanului Caldaras si Gutuit s-au intalnit in trafic si, dupa o urmarire ca-n filme, au ajuns sa se loveasca cu masinile, la doi pasi de sediul politiei. Pentru a calma spiritele si a pune mana pe membrii celor doua clanuri, politistii au fost nevoiti sa traga un foc de avertisment. Dupa cercetari amanuntite facute de politisti si procurori, dosarul a fost trimis in instanta, judecatorii lugojeni gasindu-i vinovati pe cei implicati in scandalul monstru. Magistratii au decis sa ii condamne pe :

  • CALDARAS-NEDA BARON – la pedeapsa de 1 an si 4 luni închisoare, în regim de detentie, pentru savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.
  • CRETU IONICA la pedeapsa de 1 an si 3 luni închisoare, pentru savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, 1 an închisoare, pentru savarsirea infractiunii de distrugere, magistratii contopind pedepsele si au aplicat pedeapsa cea mai grea, respectiv 1 an si 3 luni închisoare, la care s-a adaugat un spor de 4 luni închisoare, urmand ca inculpatul sa execute, în regim de detentie, pedeapsa rezultanta de 1 an si 7 luni închisoare.
  • TANTA ADAM la pedeapsa de 1 an si 3 luni închisoare, pentru savarsirea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice , 1 an închisoare, pentru savarsirea infractiunii de distrugere, magistratii hotarand sa contopeasca pedepsele si sa aplice pedeapsa cea mai grea, respectiv 1 an si 3 luni închisoare, la care se adauga un spor de 4 luni închisoare, urmand ca inculpatul sa execute, în regim de detentie, pedeapsa rezultanta de 1 an si 7 luni închisoare.

Pe langa condamnarile cu executare, magistratii au mai decis confiscarea de la inculpatul CRETU IONICA a sumei de 4500 de lei reprezentand contravaloarea partiala a autoturismului marca VW cu numarul de înmatriculare P 7422 BK, culoare rosie, ce a fost folosit în data de 21.07.2017 de inculpat la savarsirea infractiunii, dar si confiscarea de la inculpatul TANTA ADAM a sumei de 4500 de lei reprezentand contravaloarea partiala a autoturismului marca Mercedes cu numarul de înmatriculare M 5689 C, culoare gri metalizat, ce a fost folosit în data de 21.07.2017 de inculpat la savarsirea infractiunii. Sentinta judecatorilor din Lugoj nu este definitiva si a fost deja atacata de unul dintre condamnati.

Citeste si: