Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

(VIDEO) Circ pe strada Fagetului din Lugoj dupa ce un profesor a fost deranjat de faptul ca politistii “nu au dat-o la pace” cu el

08 Mai 2018

Un simplu control de rutina al politistilor lugojeni s-a transformat intr-un spectacol stradal de cea mai proasta calitate, pe strada Fagetului din Lugoj.

Un echipaj aflat in misiune a tras pe dreapta o masina condusa de un profesor din oras. Omul a fost deranjat de faptul ca politistii i-au cerut documentele, astfel ca, imediat dupa ce le-a spus ca nu are actele la el, soferul a inceput sa filmeze cu telefonul mobil si sa se certe cu oamenii legii. Pentru ca profesorul a considerat ca politistii trebuiau “sa o dea la pace cu el “ si sa il lase sa plece, omul s-a suparat atat de tare incat a facut un adevarat spectacol pe strada. Pentru comportamentul sau, agentii i-au aplicat lugojeanului o amenda de 1450 de lei si i-au ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile, deoarece nu a ascultat indicatiile politistilor. O parte din contrele dintre politisti si sofer au fost surprinse de un martor. Conform legii, odata ce sunteti opriti de un echipaj de politie in trafic, soferul trebuie sa ramana inauntru, cu mainile pe volan, si sa respecte indicatiile date de politist. Totodata, pasagerii nu trebuie sa deschida portierele.