Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Ponderal Comert

Planul rosu de interventie activat la Lugoj dupa ce 21 de persoane au fost implicate intr-un accident de circulatie

16 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Planul rosu de interventie activat la Lugoj dupa ce 21 de persoane au fost implicate intr-un accident de circulatie foto : Lugoj Info.ro

Accident grav la Lugoj unde un microbuz in care se aflau elevi de clasa a IX-a a fost lovit de un autotren inmatriculat in Bulgaria.

Grandent
Rent a car

Copiii mergeau intr-o excursie la Cluj iar din motive ramase inca necunoscute microbuzul care ii transporta a fost lovit de tir. Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiului Lugoj, la intersectia cu strada Tapiei. Toate masinile de prim ajutor si descarcerare disponibile au fost trimise pentru preluarea ranitilor. Medicii au anuntat ca nu mai putin de noua copii dintre cei aflati in microbuz au ajuns la spital, alaturi de cadrele didactice. In accident a mai fost implicat si un autoturism al carui sofer a ajuns si el la spital. Politistii nu au anuntat deocamdata cum s-a produs accidentul deoarece doar cu soferul bulgar s-a putut discuta iar acesta cunoaste doar limba bulgara. Cercetarile oamenilor legii continua pentru a se stabili exact imprejurarile in care s-a produs acest accident.