Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Autoliv pagini

Doua masini si doua imobile cuprinse de flacari in urma unui incendiu violent produs la un service auto din Faget

04 Iunie 2018
Lugoj Info.ro -Doua masini si doua imobile in flacari in urma unui incendiu violent produs la un service auto din Faget foto : Lugoj Info.ro

Mai multe echipaje ale pompierilor din Faget si Lugoj au intervenit luni la stingerea unui incendiu produs la o hala din localitate.

Mai multi localnici au declarat pentru Lugoj Info.ro ca focul a cuprins imobilul unde functiona un service auto. Doua masini aflate in service au ars ca o torta intretinand flacara care a distrus toata hala. Oamenii sustin ca flacarile au fost foarte puternice si, desi pompierii au intervenit rapid, focul s-a extins. "Am inteles ca  se lucra la o masina. A luat foc probabil de la o defectiune electrica si s-a extins. Au ars doua masini si cladirea. S-a dus naiba tot....aparatura, scule.", a declarat pentru Lugoj Info.ro unul dintre martori. Pompierii nu s-au pronuntat cu privire la cauza exacta a incendiului. Pentru ca flacarile sa fie tinute sub control a fost solicitat si sprijinul pompierilor de la Lugoj. Fumul gros putea fi observat de la cativa kilometri distanta. Pompierii vor evalua pagubele produse de incendiu dupa ce vor stinge complet focul si se vor asigura ca nu mai exista niciun pericol.

Octavian