In ultimul moment medicii i-au facut inima sa bata din nou. Barbat de 39 de ani in stare grava dupa ce s-a electrocutat cand lucra la o terasa in curtea casei

20 August 2018
Lugoj Info.ro -Barbat de 39 de ani in stare grava dupa ce s-a electrocutat cand lucra la o terasa in curtea casei foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un barbat de 39 de ani se lupta pentru viata la Spitalul Judetean din Timisora dupa ce s-a electrocutat.

service-lugoj

Barbatul locuieste pe o strada din Lugoj si luni muncea la amenajarea unei terase. La un moment dat, placa ce urma sa fie montata a atins cateva fire mai vechi de curent, astfel ca barbatul a cazut secerat la pamant. Cei care il ajutau pe lugojean la constructie au sunat disperati la 112 si in cateva minute echipajul de salvare a ajuns la locul indicat prin apelul de urgenta. Personalul medical a constatat ca omul era inconstient si in stop cardiorespirator, asa ca au inceput manevrele de resuscitare si dupa cateva minute inima a inceput sa bata din nou. Barbatul a fost stabilizat si a fost transportat la spitalul din Lugoj unde, dupa ce a primit o noua serie de ingrijiri medicale, s-a decis transferul lui de urgenta la Timisoara. Echipajul de la ambulanta l-a transportat pe barbat in siguranta fiind predat la camera de garda a Spitalului Judetean Timisoara. Barbatul este subofiter in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis.