Un muncitor a cazut in gol de la etajul trei al unui bloc din cartierul Cotu Mic. Barbatul lucra la firma controversatului om de afaceri Nelu George

16 Septembrie 2018
Lugoj Info.ro -Un muncitor a cazut in gol de la etajul trei al unui bloc din cartierul Cotu Mic foto : Lugoj Info.ro

Un barbat de 39 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al unui bloc situat in cartierul Cotu Mic din Lugoj.

Accidentul de munca s-a petrecut sambata seara cand barbatul, care lucra la anveloparea unui bloc, s-a dezechilibrat si a cazut in gol. Martorii au declarat pentru Lugoj Info.ro ca muncitorul a avut un oarecare noroc deoarece nu a cazut in cap pe betonul din fata scarii. Barbatul a fost preluat de o ambulanta si transportat de urgenta la spitalul din Lugoj, de unde a fost transferat la Timisoara. In urma investigatiilor medicale s-a stabilit ca omul a suferit o fractura de bazin si va trebui sa stea cateva luni de zile sub supraveghere medicala. Muncitorul sustine ca este angajat al firmei Microroyal, firma patronata de controversatul om de afaceri Nelu George. Inspectorii ITM Timis impreuna cu politistii au demarat cercetarile in acest caz pentru a afla daca barbatul era angajat cu forme legale si daca a respectat normele de protectie si siguranta a muncii. Nelu George este cunoscut lugojenilor datorita afacerilor pe care le-a derulat in oras, acesta fiind stiut si datorita faptului ca era un abonat la banii publici. Una dintre lucrarile pe care le-a facut la Lugoj, centrul spa, nu este nici acum finalizata, desi a fost inaugurata in urma cu mai bine de doi ani. George a aparut in mai multe randuri alaturi de Boldea la diferite evenimente publice, intre cei doi existand si o apropiata relatie de prietenie. Nelu George a fost trimis in judecata intr-un dosar penal in urma cu un an, fiind acuzat de infractiuni la legea cecului dupa ce nu mai putin de 18 firme s-au declarat parti vatamate. O sentinta in acest dosar este asteptata la sfarsitul acestui an sau anul viitor. Politistii au anuntat ca accidentul de munca face obiectul unui dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate în munca.