GYM PELE

Incepe judecata. Cei doi tineri care au ucis taximetristul din Lugoj, isi afla pedeapsa

18 Septembrie 2018
Lugoj Info.ro -Cei doi tineri care au ucis taximetristul din Lugoj isi afla pedeapsa

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a anuntat ca a dispus trimiterea în judecata a celor doi tineri care au ucis in vara acestui an un taximetrist din Lugoj.

Indivizii, minori, sunt cercetati în stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat, conducere a unui vehicul fara permis de conducere, furt calificat în scop de folosinta si furt calificat.

“Probatoriul administrat în cauza în cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situatie de fapt: În fapt, s-a retinut ca, în noaptea de 13/14.06.2018, dupa o întelegere prealabila privind uciderea unei persoane cu scopul de a obtine un autoturism pentru a fugi de acasa, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au asteptat în fata parcului din loc. Darova, jud. Timis. Dupa urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducatorului auto, în varsta de 77 de ani, mai multe lovituri cu cutitul în zona cervicala si în zona toracica, provocand decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre acestia, transportand trupul victimei într-o zona forestiera din preajma Orasului Buzias, unde l-au abandonat, dupa care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timisoara.”, au anuntat magistratii.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis. Procurorii fac precizarea ca trimiterea în judecata reprezinta, conform Codului de procedura penala, o etapa a procesului penal ce consta în finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, în vederea judecarii cauzei, situatie care nu poate în niciun fel sa înfranga principiul prezumtiei de nevinovatie.