GYM PELE

Inca o persoana disparuta la Lugoj

10 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -Inca o persoana disparuta din Lugoj foto : IPJ Timis

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Timis efectueaza verificari în vederea depistarii unei femei, de 44 de ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj.

service-lugoj

Oamenii legii au anuntat ca la data de 10 octombrie au fost sesizati despre disparitia unei femei, de 44 de ani, din municipiul Lugoj.

“La data de 01 octombrie, VALCAN CORINA-VANANA ar fi plecat voluntar de la domiciliu sau situat pe str. Corneliu Coposu din Lugoj, iar pana în prezent nu a mai revenit. Semnalmente:  înaltime 1,73 m, 60  kg, fata ovala, ochi caprui, par lung negru vopsit. La data disparitiei, persoana purta un pulover, jacheta de culoare neagra, pantaloni lungi de culoare maro si încaltaminte sport, avand asupra sa documentele personale si telefonul mobil. În momentul disparitiei, femeia se deplasa cu o bicicleta sport, avand cadru metalic de culoare albastru - negru”, au anuntat politistii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.