Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Un barbat si sotia lui retinuti de politisti noaptea trecuta dupa ce au inselat un barbat, la Belint, cu 25.000 de lei prin metoda accidentul

27 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -Un barbat si sotia lui retinuti de politisti noaptea trecuta dupa ce au inselat un barbat la Belint cu 25.000 de lei prin metoda accidentul foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Doi escroci au fost retinuti noaptea trecuta dupa ce au inselat un barbat din Belint prin metoda accidentul.

Respect pt lugojeni

IPJ Timis a anuntat ca pentru prinderea celor doi soti din Medgidia au fost alertate toate echipajele de politie din cadrul Sectiei 5 Rurale Belint, dar si politistii orasului Recas. Cei doi escroci, sot si sotie, de 29 si 34 de ani, au fost retinuti la scurt timp dupa comiterea faptei. “În noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., politistii Sectiei 5 Rurale Belint si orasului Recas, au depistat în flagrant delict 2 persoane banuite de înselaciune prin metoda ACCIDENTUL. În fapt, un barbat de 55 de ani, din localitatea Belint, ar fi fost contactat telefonic, în cursul zilei, de o persoana necunoscuta care s-ar fi recomandat a fi delegat al unui avocat ce îl reprezinta pe nepotul sau si ar fi pretins 25.000 de lei invocand implicarea acestuia într-un accident rutier, soldat cu victima, pe raza localitatii Recas. Astfel, cei în cauza, în urma discutiilor purtate la telefon cu barbatul de 55 de ani, s-au deplasat cu un taxi la domiciliul acestuia, situat pe raza localitatii Belint, de unde au ridicat suma de 25.000 de lei, dupa care au parasit localitatea într-o directie necunoscuta. În urma investigatiilor efectuate, la scurt timp dupa comiterea faptei, politistii orasului Recas, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului, iar cei în cauza au fost condusi la sediul politiei pentru audieri”, a anuntat IPJ Timis. În cauza, a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de înselaciune. Politistii continua cercetarile în vederea documentarii întregii activitati infractionale a banuitilor.