INCHIRIERE HALE LUGOJ

Politistii au rabdare. Trei luni au asteptat oamenii legii sa puna mana pe un hot care a spart o locuinta in Lugoj

19 Noiembrie 2018
Lugoj Info.ro -Trei luni au asteptat oamenii legii sa puna mana pe un hot care a spart o locuinta in Lugoj foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Un barbat de 38 de ani din Costeiu si-a petrecut noaptea in arestul IPJ Timis dupa ce politistii au pus mana pe el la trei luni dupa spargerea unei case in Lugoj.

Individul a intrat pe 22 august intr-o casa din zona centrala a Lugojului si a sustras un laptop, doua telefoane mobile si doua camere video. Se pare ca infractorul a actionat dupa ce a aflat ca proprietarii imobilului sunt plecati de casa. Desi politistii au luat repede urma hotului, nu au putut sa puna mana pe el si asta pentru ca, dupa furt, individul efectiv a disparut. Duminica, oamenii legii au primit informatii ca acesta a revenit in zona si l-au luat pe sus reusind, in baza probelor, chiar retinerea lui pentru 24 de ore. Individul nu este la primul contact cu politistii, el fiind cercetat in ultimii ani pentru mai multe fapte penale. Magistratii au decis sa fie cercetat acum sub control judiciar, astfel ca, pentru cel putin 60 de zile, vor sti exact ce face.