INCHIRIERE HALE LUGOJ

O persoana a fost arestata. Bresa de securitate grava in cladirea unde isi desfasoara activitatea Parchetul si Judecatoria Lugoj

10 Decembrie 2018
Lugoj Info.ro -Bresa de securitate grava in cladirea unde isi desfasoara activitatea Parchetul si Judecatoria Lugoj foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Incident grav la Lugoj unde o persoana fara adapost a reusit sa intre in cladirea magistratilor, fara nicio problema.

Este vorba de un om al strazii care a patruns ziua in amiaza mare in cladirea unde isi are sediul Judecatoria si Parchetul Lugoj, in ciuda faptului ca imobilul este pazit 24 de ore din 24, de catre jandarmi. Surse din randul magistratilor au declarat pentru Lugoj Info.ro ca omul fara adapost a patruns ilegal in cladire, pe niste scari interioare, tocmai din beciul imobilului. Acesta a fost gasit hoinarind pe holurile unde isi desfasoara activitatea procurorii, si retinut. Aceleasi surse sustin ca barbatul, care este de loc din Suceava, isi face veacul de mai mult timp in parcul George Enescu. Din fericire, desi mai multe birouri ar fi fost gasite deschise, individul nu a intrat in niciunul dintre ele, astfel ca niciun document sau bun nu a fost distrus. Judecatoria Lugoj a dispus duminica arestarea barbatului pentru tentativa la furt calificat pentru o perioada de 30 de zile. Este de asteptat ca Inspectoratul de Jandarmi Timis sa deschida o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care persoana a intrat in cladire in timpul in care aceasta este inchisa publicului. Imobilul nu este dotat sau supravegheat cu camere video. Incidentul vine la doar cateva saptamani dupa ce din sediul Politiei Lugoj au disparut peste 40 de baxuri de tigari, astfel ca securitatea celor mai importante institutii din Lugoj este pusa sub semnul intrebarii.