×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/furtautostradalugoj0808
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/furtautostradalugoj0808
GYM PELE

Patru sute de litri recuperati. Hotii de combustibil au dat iama in utilajele de la autostrada Lugoj-Deva

08 August 2015
lugojinfo.ro-.Hotii de combustibil au dat iama in utilajele de la autostrada Lugoj-Deva foto: lugojinfo.ro

O actiune a jandarmilor din Faget s-a soldat, in noaptea de vineri spre sambata, cu retinerea a doi indivizi care furau motorina din utilajele aflate pe autostrada Lugoj-Deva.

Echipele mobile au primit informatii ca doi tineri si-au facut un obicei din a umbla la rezervoarele camioanelor si excavatoarelor de pe tronsonul de autostrada Margina – Sintesti, astfel ca a fost organizata o panda pe timpul noptii. Hotii au venit si, in timp record, au golit mai multe rezervoare de combustibil. Dupa ce au incarcat motorina intr-o camioneta, indivizii au fost inconjurati de jandarmi. In masina au fost gasite mai multe bidoane cu motorina. In total 400 de litri de au fost sustrasi. Jandarmii au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, cazul fiind preluat de catre politistii din Faget. Tinerii erau de loc din Sintesti, o localitate aflata in apropiere de locul unde se desfasoara lucrarile la autostrada.

{gallery}furtautostradalugoj0808{/gallery}