Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Infractorii nu mai au frica de nimic. Tanara talharita pe o strada din Lugoj in timp ce orasul era plin de forte de ordine

03 Iunie 2019
Lugoj Info.ro -Tanara talharita pe o strada din Lugoj in timp ce orasul era plin de forte de ordine foto : Lugoj Info.ro (arhiva)

O tanara din Lugoj a fost talharita pe o strada din Lugoj, ziua in amiaza mare.

Lugojeanca, in varsta de 19 ani, a fost atacata de un individ pe strada Traian Grozavescu din municipiu. Infractorul i-a aplicat tinerei un pumn in abdomen dupa care i-a furat telefonul mobil. Fata a cerut ajutor, astfel ca in cateva minute un echipaj al jandarmilor a luat urma talharului. In baza semnalmentelor oferite de victima, agresorul a fost prins iar telefonul a fost predat tinerei. Jandarmii au anuntat ca au fost intocmite actele pentru constituirea unui dosar penal pentru talharie, acestea urmand a fi predate procurorilor pentru continuarea cercetarilor. Talharul in varsta de 20 de ani este cercetat in libertate. Fapta petrecuta aproape de zona centrala a orasului arata ca infractorii nu mai au nicio retinere si asta chiar dacă Lugojul a fost impanzit duminica de importante forte de politie si jandarmerie, dupa ce un lugojean a ucis cu o arma un politist aflat in misiune.