(VIDEO) Un depozit de la marginea Lugojului a fost inchis si controlat de trupele speciale ale politiei

03 Iunie 2019
Lugoj Info.ro -Un depozit de la marginea Lugojului a fost inchis si controlat de trupele speciale ale politiei foto : Lugoj Info.ro

Mai multe echipaje ale trupelor speciale apartinand Politiei Romane au descins luni la un depozit aflat pe strada Timisoarei din Lugoj.

Politistii au blocat intrarea in depozit si au controlat halele in care sunt depozitate marfuri. Se pare ca un apel la numarul de urgenta 112 a anuntat prezenta in depozit a unui barbat care are semnalmentele lui Ionel Marcel Lepa. Cum fiecare informatie care poate duce la prinderea suspectului trebuie verificata, timp de zeci de minute niciun autotren nu a mai putut intra si iesi din depozit. Dupa verificarea atenta a camerelor de supraveghere si a incintei, politistii s-au retras. Cautarile lugojeanului care a ucis un politist continua in zona Recas-Remetea Mare. Pana la redactarea acestei stiri au fost gasite urme in cimitirul din Izvin, dar si intr-o casa din Remetea Mare unde se pare ca a innoptat criminalul. Pe urmele lugojeanului sunt sute de politisti.