vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

(VIDEO) Criminalul de la Faget a fost prins! Vezi momentul incatusarii si explicatiile date pentru crima

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Criminalul care a ucis cu sange rece un barbat si a ranit alte persoane nevinovate a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, de catre politisti, in localitatea Bichigi. Oamenii legii au pus mana pe criminal in timp ce acesta incerca sa ajunga acasa, unde voia sa faca un dus. Barbatul se afla la volanul unei masini si nu a opus rezistenta. Cautat de sute de politisti, caini de urma, dar si un elicopter si o drona, Boldea le-a spus politistilor ca a stat intr-un copac. Acesta a fost dus imediat la audieri. Surse judiciare au anuntat ca barbatul va fi cercetat pentru omor calificat, tentativa de omor, dar si pentru loviri si alte violente. Barbatul va fi supus si unui test psihiatric pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul in care a atacat oamenii. Boldea a sustin ca a batut bietii oameni “din cauza unei icoane”. In cel mai scurt timp, barbatul va fi arestat de judecatorii de la Tribunalul Timis.

UPDATE: Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro ca in urma testului antidrog in saliva lui Boldea au fost gasite urme de THC, cocaina si amfetamina. Oamenii legii sustin ca prezenta substantelor interzise la mai bine de 12 ore de la comiterea faptelor demonstreaza ca barbatul era aproape inconstient in momentul savarsirii lor. Cercetarile sunt doar la inceput, astfel ca politistii vor sa afle acum si de unde isi procura individul drogurile.

UPDATE 2 : Ionel Boldea este acuzat de omor , tentativa de omor, vatamare corporala,furt, conducere sub influenta stupefiantelor.

{youtube}lZ0w8-XJ7QQ{/youtube}

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII