INCHIRIERE HALE LUGOJ

Bestia de la Faget afla cat timp va sta in puscarie. Ce decizie au luat procurorii

18 Decembrie 2019
Lugoj info.ro -Bestia de la Faget afla cat timp va sta in puscarie foto: PressAlert

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecata în stare de arest preventiv a lui Ionel Boldea.

Individul este acuzat de savarsirea infractiunii de omor calificat asupra a doua persoane, a infractiunii de tentativa la omor calificat, a doua infractiuni de lovire sau alte violente, a doua infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive, precum si a infractiunilor de ultraj asupra unui politist si de furt calificat în scop de folosinta, toate aflate în concurs real.

“Din cuprinsul rechizitoriului rezulta ca, în dimineata zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, în timp ce se afla în Parcul ,,Pete“ din Orasul Faget si era sub influenta substantelor psihoactive (canabis, amfetamina si cocaina), inculpatul s-a întalnit cu victimele, un cuplu de persoane în varsta, pe care nu le cunostea, si, fara motiv, a început sa le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii si picioarele, cu o intensitate sporita, în zona capului si peste corp, lovituri ce au dus la decesul pe loc al victimei de sex masculin, precum si la decesul ulterior, în data de 06.07.2019, al sotiei acestuia.

Dupa comiterea faptei, suspectul a parasit localitatea, deplasandu-se cu o bicicleta pana în satul Teremesti, jud. Timis, unde s-a întalnit cu persoana vatamata, în varsta de 81 de ani, pe care, de asemenea, nu o cunostea, începand sa o loveasca si pe aceasta cu pumnii, picioarele si cu o bata în lungime de 75 cm, pana cand persoana vatamata a cazut la pamant. Aceasta a suferit vatamari multiple ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale si care au pus viata acesteia în primejdie.

Suspectul si-a continuat deplasarea pe bicicleta, întalnindu-se la scurt timp, în aceeasi localitate, cu alte doua persoane pe care nu le cunostea, exercitand si fata de acestea acte de agresiune, lovindu-i cu o bata în zona capului, precum si cu picioarele peste corp, acestea suferind leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un numar de 25 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 5 - 6 zile de îngrijiri medicale, si care nu au pus viata celor doua persoane în primejdie.

Inculpatul s-a deplasat în continuare prin localitatea Teremesti, fiind surprins la un moment dat de catre doi agenti de politie, inculpatul agresand pe unul dintre acestia, lovindu-l cu o bata în zona abdominala, în timp ce agentul încerca sa îi imobilizeze. Persoana vatamata a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de  2-3 zile de îngrijiri medicale. Pentru a fugi de la fata locului, Inculpatul s-a urcat într-un autoturism parcat într-un sopron din apropiere, pe care l-a condus apoi pe drumurile publice, fiind sub influenta substantelor psihoactive, catre iesirea din localitatea Teremesti, apoi înspre Orasul Faget, pe Drumul Judetean 683, pierzand la un moment dat controlul volanului, iesind de pe asfalt si ruland pe camp circa 200 de metri, unde a abandonat masina si a fugit pe jos.

Dupa aproximativ 18 ore, în data de 04.07.2019, în jurul orei 01.50, inculpatul a condus pe drumurile publice, respectiv pe Drumul Comunal 98, pe raza localitatii Bichigi, jud. Timis, un alt autoturism, pe care îl sustrasese anterior din localitatea Povergina, jud. Timis, aflandu-se în continuare sub influenta substantelor psihoactive, fiind oprit în trafic de catre un echipaj rutier si fiind astfel legitimat si retinut de organele de politie”, au anuntat procurorii. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis.