Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Hala lugoj

Politistii lugojeni au intetit controalele. In fiecare zi sunt programate actiuni de verificare a masurilor de protectie

06 Octombrie 2020
Lugoj Info.ro -Politistii lugojeni au intetit controalele foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Politistii lugojeni au anuntat ca verifica zilnic daca masurile de prevenire impuse pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus sunt respectate.

In fiecare zi, oamenii legii fac controale in zonele aglomerate si nu numai. De doua ori pe saptamana, politistii beneficiaza si de suportul Jandarmeriei si Politiei Locale, dar si a unor inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Directiei de Sanatate Publica, Directiei Sanitar Veterinare si a celor de la Protectia Consumatorului. Din fericire, majoritatea lugojenilor poarta masca si pastreaza distantarea sociala, au tinut sa precizeze oamenii legii. “Va recomandam sa pastrati distantarea fizica, sa purtati masca de protectie, sa respectati modul de organizare a evenimentelor, sa nu va expuneti la riscuri. Purtati masca de protectie în mijloacele de transport, în magazine si în celelalte spatii unde este obligatoriu. Nu dorim sa aplicam sanctiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Evitati aglomerarile de persoane, respectati numarul de persoane la un eveniment, va protejati pe dumneavoastra si pe cei din jur. Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sanctionarea cetatenilor, ci ca toti sa constientizeze ca sanatatea si viata persoanelor sunt cele mai importante. Actiunile de acest gen continua si în zilele urmatoare. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!”, au precizat reprezentantii IPJ Timis, intr-un comunicat de presa.