GYM PELE

(UPDATE) Risca sa ajunga la puscarie. Lugojeanul care si-a rapit sotia, a batut-o si a violat-o, la mana magistratilor

25 Septembrie 2015
lugojinfo.ro- Lugojeanul care si-a rapit sotia, a batut-o si a violat-o, la mana magistratilor foto : cetateanul.ro

Procurorii si judecatorii din Lugoj vor hotari in cateva ore soarta barbatului acuzat ca si-a rapit sotia si a violat-o.

service-lugoj

Vasile Balas (fost Serghei) a fost retinut de politisti si dus la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj. Individul, care s-a dovedit a fi foarte periculos, a fost escortat de catre trupele speciale si este doar o chestiune de cateva ore pana cand va afla daca va fi cercetat in arest la domiciliu, va fi pus sub control judiciar sau va fi dus in arestul IPJ Timis. Lugojeanul este o mai veche cunostinta a oamenilor legii, acesta fiind cercetat si judecat de mai multe ori pentru furt, loviri si alte violente, dar si conducere fara permis si fals privind identitatea. Daca va fi gasit vinovat de viol asupra unui membru al familiei, dar si alte fapte, Balas risca sa infunde, ani buni, puscaria deoarece la pedeapsa se vor adauga si anii de puscarie primiti cu suspendare. Balas are la activ o condamnare dar si o amenda penala.

(UPDATE) Vasile Balas a fost retinut pentru 24 de ore. Individul va ajunge sambata in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

(UPDATE) Judecatorii au decis arestarea lugojeanului pentru 30 de zile. Decizia poate fi atacata la Tribunalul Timis.