GYM PELE

Pacaleala cu ponturi de pariuri la Lugoj. Mai multi tineri au fost pacaliti dupa ce au virat sume de bani in conturile unor escroci

29 Septembrie 2015
lugojinfo.ro -Mai multi tineri au fost pacaliti dupa ce au virat sume de bani in conturile unor escroci

Dupa metoda de inselaciune ”accidentul”, care a facut victime in randul batranilor, acum si tinerii din Lugoj sunt vizati de o inselaciune, e adevarat, la un nivel ceva mai mic.

service-lugoj

In ultimele saptamani, mai multi tineri s-au plans de faptul ca au platit sume intre 100 si 500 de lei unor indivizi care le ofereau ponturi la pariuri sportive. Oamenii puneau banii in conturi bancare si in schimb primeau pronosticuri la mai multe meciuri de fotbal, tenis sau hochei, care insa nu erau castigatoare. O parte dintre cei care au platit pentru asa zisele ponturi sustin ca, in cateva randuri, escrocii nici nu se mai sinchiseau sa le dea ponturile odata ce se vedeau cu banii in conturi. Majoritatea discutiilor aveau loc pe retelele de socializare, iar dupa ce primeau banii escrocii intrerupeau brusc discutia si ii blocau pe cei care au platit. Politistii recomanda tinerilor sa evite astfel de intelegeri si sa anunte politia atunci cand sunt pacaliti. De asemenea, responsabilii caselor de pariuri atrag atentia asupra faptului ca orice infractor poate infiinta o pagina pe retele de socializare si sub promisunea unor castiguri uriase, poate insela zeci de tineri.